Маркови часовници от TimeBox

0
674
прегледа
часовници

Освен да отмерват времето, часовниците са и точно мерило за развитието на човека в различните етапи от неговата еволюция. Техният вид, форма и начин на функциониране във времето определят нивото на технологичното му развитие и разбирането на природните закони. Познаваме най-различни часовници, започвайки от пясъчните, механичните със сложна механика, електронни и дори атомни.

Съпътствайки неизменно човека във времето, часовниците са трансформирали своя статут като измервателен уред в моден и стилен аксесоар. Това се наблюдава още от времето на настолните и стенните часовници с махало. Техните корпуси и циферблати са били гравирани и изрисувани, придавайки престиж на домовете на своите собственици.

Точността при часовниците както на скъпите, така и на най-евтините е постигната много отдавна. Защо тогава се продават в такава голяма ценова гама?!

Вече дадохме кратък отговор по-горе. Ако търсим просто уред за измерване на времето, можем да си закупим евтин часовник до 50 лв. Истината обаче е, че търсим повече от това. Колкото по-стилен е часовникът, изработен от качествени материали и удобна верижка, произведен от доказана марка, толкова цената му е по-висока. Трябва да признаем, че без подходящ часовник не можем да притежаваме стил. Може да разберете много за непознат, поглеждайки часовника на ръката му. Той подсказва за дейността на човек, неговото обкръжение, социален и материален статус. Точно поради тази причина хората, които държат на своя стил, имат по няколко часовника – спортен, елегантен, за ежедневието и др.

Маркови часовници от TimeBox

Дори и да сте съгласни, че часовникът трябва да бъде подходящ, а не само точен, то идва въпроса откъде да го закупим.

Предлагам Ви да разгледате колекцията на timebox.bg, където ще намерите качествени маркови часовници за всеки вкус. В колекцията се предлагат часовници както за мъже, така и за дамите. Там ще намерите някои от най-известните производители като:

  • Burberry
  • Daniel Wellington
  • Diesel
  • Emporio Armani
  • Michael Kors
  • TW STEEL

Сайтът е много добре организиран, като са предвидени и филтри, с които ще можете да намерите подходящ часовник, според определения бюджет. Може да използвате филтрите за да определите вида на верижката (метална или кожена), материал, цвят, водоустойчивост и др.

Налична е секция „Промоции”, където ще намерите някои от моделите с голямо намаление.

Възможно е да изберете чудесен подарък за Вашия любим човек, член на семейството или колега в работата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.