Висок адреналин – Приключение за подарък

0
34
прегледа
приключение за подарък

Винаги когато се зададе празник на любим човек, искаме да подготвим идеалния подарък. Какъв е той обаче?! Да закупим скъпа козметика както последния път, не изглежда оригинално. Какъв ефект търсим с поднасянето на подарък?! Подаряването е споделена емоция между подаряващия и получаващия подарък. Няма нищо по-ценно от радостта в очите на близък човек, когато му поднесете подарък.

В тази статия ще се опитаме да Ви помогнем при избора на подарък за любимите Ви хора.

Adventures.bg – “Подари най-якия ден” – Избери приключение за подарък

От всички възможни подаръци, които можете да изберете, искам да Ви запозная с предлаганото от Adventures.bg. На сайта на компанията можете да изберете екстремно приключение за подарък, с което да повдигнете адреналина на близките си. Под мотото „Избери приключение”, можете да направите незабравим подарък за всеки повод, включително и за себе си.

От компанията предлагат различни екстремни приключения, разделени на различни категории:

  • Вода
  • Въздух
  • Земя
  • Скорост

Някои от тези приключения са:

  • Бънджи скок
  • Полет с парапланер
  • Скок с парашут
  • Каякинг в България
  • Рафтинг в България
  • Други

С такъв арсенал от подаръци ще оставите незабравим момент на Вашите близки хора. Възможно е да споделите удоволствието, като участвате редом с тях или сплотявайки колектива (тийм бюлдинг). Емоциите, които ще изпита празнуващия ще бъдат много по-трайни от всеки друг опакован подарък.

Компанията предлага някои екстри към услугата си, за да бъде удоволствието пълно. На първо място ще получите конфиденциалност, което гарантира, че за събитието ще знаят малък кръг от персонала. На второ място компанията предлага гъвкавост, като предоставя възможност до 60 дни от поръчката, да смените своя подарък с друго приключение. Друга възможност е да определите точна дата, когато ваучера за приключението ще достигне до този, за когото го купувате. Това означава, че можете дори да не се срещате с компанията или човека за когото купувате подаръка.

Възможните начини за заплащане на избраното приключение са: по банков път, с дебитна/кредитна карта или чрез наложен платеж.

Възползвайте се и повдигнете адреналина на близък човек!

Роден съм през 1995 г. в гр. Сливен. Завършил съм Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Имам най-различни интереси и ми е приятно да общувам със сериозни хора, от които мога да почерпя опит. Напоследък се занимавам с блогване и Интернет маркетинг.
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.