Домашно избелване на зъбите

0
806
прегледа
избелване на зъбите

Зъбите и здравето

Излишно е да коментираме необходимостта от здрави зъби. Всяко заболяване на зъбите се отразява на храносмилателния тракт, а от там на функцията на различни органи и системи.  Развалените зъби помагат на бактериите в устата или отровните им продукти да преминат в тялото чрез кръвта. Специалистите са на мнение, че над 80 заболявания могат да бъдат причинени от инфекция в зъбите или венците.

Дори да имаме добри хигиенни навици, здрави зъби и често да посещаваме стоматолог, все пак оцветяването на зъбите е неизбежно. Това е естествен процес, който през годините се подсилва от въздействието на оцветените храни, кафето, колата, тютюнопушенето и др. Оцветяването може да се получи също, от приемането на някои медикаменти.

От гледна точка на естетиката, белият блясък на зъбите предразполага повече околните. Това е социален сигнал за добро здраве. Индивидът, който го излъчва се ползва с по-голямо доверие. Той е предпочитан партньор както за бизнес начинания, така и за създаване на потомство.

Избелване на зъбите

Избелването на зъбите е безопасно. До скоро това можеше да се извърши само в клинични условия. Наред с това процедурата струваше доста скъпо. Напоследък, обаче, се появиха продукти, които направиха това достъпно и лесно. Избелващите пасти и избелващите ленти на Crest са най-популярния метод за домашно избелване на зъбите! Компанията си е създала световен имидж в областта на денталната хигиена от 1955 г. насам. Тези продукти ще Ви гарантират ослепително бели зъби. Резултатът идва незабавно – още с първото използване. Всички продукти на Crest са одобрени от Американската асоциация на зъболекарите. Тяхната употреба не увреждат емайла.

Много от холивудските звезди дължат бляскавите си усмивки на тези продукти. Няма никакви причини и Вие да не се възползвате от това.

Белите зъби ще Ви дадат здравето, самочувствието и излъчването, което заслужавате!

Може би това ще Ви донесе повече успехи в работата, бизнеса, социалните контакти, а защо не и в любовта!

Най-важното е, че всичко това е възможно, без да прибягвате до скъпи методи и клинични условия. Настанени в уюта на Вашия дом, можете да използвате продуктите на Crest, постигайки невероятни резултати. Ще останете впечатлени от незабавния ефект!

Не използвайте повече хаотични дентални продукти. Доверете се на професионални компании, които са заложили световния си имидж. Само така ще имате гаранция, че постигате естетическия ефект, без да правите компромис със здравето си!

Осигурете блестящи усмивки на себе си, семейството и близките си!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.