EcoEgg Яйце за пране – Екологично пране без химикали

0
1179
прегледа
Яйце за пране

Яйце за пране Яйце за пране Яйце за пране

Представям Ви уникален „прах за пране”, който е изграден изцяло с естествени съставки. Функционира напълно като обикновените прахове, но е незаменим със своите качества. Прахът за пране EcoEgg Яйце за пране не дразни кожата. Без присъствие на химични вещества, продуктът е безалтернативен за хора с чувствителна кожа и малки деца. Освен това, природните съставки изпират и най-упоритите петна от дрехите. С всички тези качества, закачаме етикет за този продукт „Трябва да имам!„.

EcoEgg Яйце за пране

Забравете скъпите перилни препарати. С една разфасовка EcoEgg Яйце за пране ще можете да извършвате от 54 до 720 перилни цикъла. Това отговаря на прането за 3 години на едно средностатистическо семейство. Това се равнява на около 8 стотинки за едно зареждане на пералнята. Представете си колко пари ще спестите от перилни препарати за този период от време. Като прибавим това, че продуктът е природо съобразен и не излага кожата на агресивни химични вещества, можем да го определим като продукт на бъдещето.

EcoEgg “Яйце за пране” изпира без проблем както бели дрехи, така и цветни. Перилният препарат се предлага с няколко различни аромата – „Нежен памук”, „Пролетни цветя” и „100% без аромат”.

Достатъчно е да хвърлите едно „яйце” в барабана на пералнята и ще получите добре почистено пране, изцяло с природни продукти, без необходимост от прах за пране, течни препарати, таблетки или гел.

Гаранция за успешен избор

Ако влезете в сайта на търговеца, ще се научите, че продуктът е изпитван в най-известните лаборатории във Великобритания. Той е изпитан включително от Асоциацията на алергичните заболявания във Великобритания. Това го прави изпитано средство за изпиране на бебешки дрехи и спално бельо.

Това е статия, от поредица статии за продукти, които съм избрал за Вас. За целта анализирам огромен брой канали за продукти в Интернет, за да Ви предложа най-качествените от тях. Не забравяйте да харесате страницата на блога във Фейсбук!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.