EcoEgg – Запази храната свежа по-дълго

0
704
прегледа
храната свежа

Неприятно е да се изхвърля храна. Но какво да правим, когато тя се разваля, дори в хладилника. Това се отнася най-вече за плодовете и зеленчуците. Представям Ви два продукта на EcoEgg, които ще запазят храната свежа и то с естествени екологични средства.

Пликове „Свежи по-дълго време”. Пликовете са изградени с естествена смес от минерали, които забавят гниенето, което запазва храната свежа с още 1/3 живот. Пликовете са в ролка, като всеки плик може да се използва 10 пъти. Това прави 250 използвания на ролката. Точно как се използват пликовете, може да видите във видео на страницата на търговеца.

Дискове „Свежи по-дълго време”. Използването на дисковете е лесно. Те се слагат в купта с плодовете, хладилника или чантата. В комплекта има 4 диска, като всеки от тях може да се използва в продължение на 3 месеца. Доказано е, че с гниенето се отделя газ етилен. Етиленът допълнително ускорява процеса на гниене. Ролята на дисковете е да поглъщат етилена, като по този начин удължават живота на храната. По този начин, дисковете спестяват средства и ни предоставят възможност да се храним по-здравословно.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.