EcoEgg – Запази храната свежа по-дълго

0
391
прегледа
храната свежа

Неприятно е да се изхвърля храна. Но какво да правим, когато тя се разваля, дори в хладилника. Това се отнася най-вече за плодовете и зеленчуците. Представям Ви два продукта на EcoEgg, които ще запазят храната свежа и то с естествени екологични средства.

Пликове „Свежи по-дълго време”. Пликовете са изградени с естествена смес от минерали, които забавят гниенето, което запазва храната свежа с още 1/3 живот. Пликовете са в ролка, като всеки плик може да се използва 10 пъти. Това прави 250 използвания на ролката. Точно как се използват пликовете, може да видите във видео на страницата на търговеца.

Дискове „Свежи по-дълго време”. Използването на дисковете е лесно. Те се слагат в купта с плодовете, хладилника или чантата. В комплекта има 4 диска, като всеки от тях може да се използва в продължение на 3 месеца. Доказано е, че с гниенето се отделя газ етилен. Етиленът допълнително ускорява процеса на гниене. Ролята на дисковете е да поглъщат етилена, като по този начин удължават живота на храната. По този начин, дисковете спестяват средства и ни предоставят възможност да се храним по-здравословно.

Роден съм през 1995 г. в гр. Сливен. Завършил съм Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Имам най-различни интереси и ми е приятно да общувам със сериозни хора, от които мога да почерпя опит. Напоследък се занимавам с блогване и Интернет маркетинг.
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.