EcoEgg – Екологично почистване без химикали

0
804
прегледа
EcoEgg

EcoEgg е марка, която изцяло набляга на екологични продукти за бита, в чийто състав влизат природо съобразни съставки. Всички изделия от тази марка са изпитани в лаборатории във Великобритания.

Продуктите за почистване EcoEgg

Многофункционален антибактериален почистващ препарат (концентрат). С една бутилка концентрат се получават 80 бутилки, готови за употреба почистващ препарат. Продуктът убива вируса на грипа, метицилин-резистентния стафилокок, Е. коли и стафилококи. Създаден е изцяло от растителни съставки. Силният почистващ препарат няма тежки химикали и въпреки това, убива 99% от бактериите в дома. Подходящ е за хора с чувствителна кожа. Когато разредите концентрата, ще получите 80 бутилки препарат. Това го превръща в най-евтиното и ефикасно средство за почистване на Вашия дом, със себестойност около 80 стотинки на бутилка. Повече информация може да получите на сайта на търговеца.

Бамбукови кърпи за многократна употреба. Престанете да използвате скъпите хартиени кърпи. Изработени от устойчив бамбук, във вид на кърпи, които могат да се изпират и използват многократно, продуктът е незаменим помощник в дома. Кърпите са с здрави и с голяма попивателна способност. Могат да се използват сухи (за попиване) или мокри (за забърсване и почистване, включително на прах). Бамбукът е с естествена хигроскопична способност и здравина. С помощта на бамбуковите кърпи, никога няма да надраскате повърхността на мебелите. Всяка кърпа може да се изпира и ползва около 85 пъти. В една ролка има 20 листа, което прави около 1700 кърпи. Освен това, ще допринесете и за опазване на околната среда.

Бърз препарат против петна. Случва се понякога да се изкапем или на скъпата ни дреха да попаднат петна. Не е необходимо да използваме тежки химикали, за да почистим и запазим дрехата. С едно или няколко впръсквания на препарата против петна, ще постигнем мигновен резултат. Продуктът е толкова безопасен, че може да се използва и с голи ръце. Изключително подходящ за хора с чувствителна кожа.

Глина за почистване на твърди повърхности. Този продукт е изцяло екологичен. Глина, открита през 1949 г., в малко селце във Франция, е поразила с изключителната си способност да почиства повърхности. Разтърквайки върху повърхността с гъба, натопена в глината, с учудване установяваме как мръсотията изчезва. Глината не съдържа никакви химикали, препарати или фосфати. Освен че почиства, глината също полира до блясък повърхността, с което тя се замърсява много по трудно с времето. Идеална е за почистване на неръждаема стомана, печки, плочки, прозорци, огледала, прегради за душове, тенджери и др. Ще останете изненадани, но глината е незаменима при почистване на бижута.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.