Празници и юбилеи с подарък „Персонализиран етикет на бутилка вино”

0
1345
прегледа
етикет на бутилка вино

Какво по-лично от това, върху етикет на бутилка вино, да стои Вашето име или името на младоженците? Старата десетгодишна домашна ракия, ще се превърне в питие с история, ако на етикета й пише, например „Ракията на дядо Тодор, за внук му и неговата невеста”. Всичко това е възможно с персонализираните етикети за бутилки на Gifty.bg. Атмосферата, които предават на тържеството стилните етикети е впечатляващо. Това е чудесен начин да превърнете всяка бутилка, в личен подарък. Само срещу няколко стотинки за брой, вие избирате текста на етикета и той ще пристигне при Вас с куриер.

Други персонализирани подаръци

Освен етикети за бутилка, на сайта на търговеца ще можете да изберете и надписани чаши. Това е още един начин да зарадвате Вашите любими хора с оригинален подарък.

пъзел с персонализирана картинка

На сайта се предлагат също и магнитни пъзели с Ваша снимка. Най-малките ще бъдат силно впечатлени, ако след нареждане на пъзела, грейне тяхното личице на снимката.

Гравирани халби, чаши със снимки, сватбени подаръци, подложки за мишки с Ваша снимка, както и табелки за Вашите домашни любимци, са само малка част от предложенията в сайта.

Прегледайте всички възможности и ще се убедите, че ще откриете възможности за всеки повод: юбилеи, сватби, рождени дни, годишнини и др. Подаръкът, освен оригинален, ще бъде също неповторим. Тръпката е огромно, когато самите Вие ще участвате в избора на снимките и посланието.

Подаръците, които описахме по-горе, могат да послужат и в ежедневието, без специален повод. Любимият Ви човек ще бъде възхитен да получи такъв, особено ако добавите етикет колко много го обичате.

Освен на трети лица, самите Вие можете да си направите подарък. Гравирана халба с Вашето мото или подложка на мишка с Ваша снимка, могат да са стимул за по-успешна работа или почивка.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.