Подаръци без повод за него и нея

0
427
прегледа
подаръци

Когато има поводи, всички се надяваме на подаръци. Подаръците за лични празници са някак задължителни. Много по-голям ефект имат, обаче подаръците без повод. Те могат да бъдат много евтини, но да постигнат ефекта „УАУ”. Подаръците без повод много повече доказват, че мислите за човека до Вас. Те внасят заряд в ежедневието.

Изненадата е голяма, когато в скучната вечер, направите жест на любимия човек. Това предизвиква незабавна реакция и разведрява отношенията между Вас.

Представям Ви тениски и калъфки с апликации, които напълно отговарят на условието за подарък без повод. Първо не е нужно да отделяте голям бюджет и второ, посланията върху апликациите са много ефективни.

„Звяр” – за Него и „Красавица” – за Нея, са само пример за оригиналната мисъл на дизайнерите на калъфките и тениските. „Кралица” и „Крал” са други възможности, на които може да се спрете. Всъщност, възможностите са много и най-лесно е да Ви предоставя линк към търговеца на тениски и калъфки за него и нея.

Всъщност, това е много добър подарък за Ваши приятелски двойки, във връзка с някои техни поводи, като например годишнина от запознаването им. Ще ги изненадате, че си спомняте, ще се посмеете и впуснете в спомени. Това ще Ви превърне в един от доверените хора за двойката. В каталога ще намерите и апликации, чрез които можете да намекнете нещо на половинката си, като например по-авторитарното му/й поведение.

КЪМ ТЪРГОВЕЦА

Насладете се на колекцията и не забравяйте да харесате страницата ни във Фейсбук!

Роден съм през 1995 г. в гр. Сливен. Завършил съм Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Имам най-различни интереси и ми е приятно да общувам със сериозни хора, от които мога да почерпя опит. Напоследък се занимавам с блогване и Интернет маркетинг.
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.