Кана за пречистване на вода

0
937
прегледа
кана за пречистване

Филтриращите кани за вода са нещо, което отдавна наблюдавам на пазара, но никога не съм мислил за приложението им. Със своите филтри, те пречистват водата от вредни химични елементи, като я правят по-качествена. Способни са да премахват намиращите се в нея мед, цинк, олово и други опасни за здравето вещества.

Мнението ми за пречистващите кани се преобърна, когато веднъж на гости, попитах каква минерална вода е сервирана в чашата ми. Домакинът ме потресе с отговора, който поднесе с усмивка – „Чешмяна…”. След като забеляза недоверчивия ми поглед, добави, че това е вода от чешмата, пречистена с филтрираща кана за вода. Понеже съм много претенциозен към водата, която пия, вкусът на пречистената вода ме впечатли. Това, че отсъства вкусът на хлор е най-малкото предимство на пречистената вода. Още от първата глътка се усеща, че водата е по-мека. Отсъствието на горчив и въобще някакъв вкус, прави водата „сладка”.

Водата и здравето

По принцип консумирам малко вода, за което знам, че е лош навик. Откакто закупих кана за пречистване на вода, изпивам по-голямо количество от нея. Заради вредния си навик да пия малко вода, съм опитвал с всякакъв вид минерални, изворни и трапезни води. Всяка една от тях, обаче повече или по-малко, придава някакъв странен вкус. Заради това не само нямам любима марка вода, но и престанах да консумирам още по-малки количества. Да не говоря, че директно вода от чешмата не съм пил от години. Пиенето на малко вода е вредно, но поемането на големи количества „лоша” вода е директно опасно.

Представям Ви пълен каталог на кани за пречистване на вода. Можете да изберете и по-ниско бюджетен вариант, но задължително си купете за вкъщи такава. Нека Вашите близки пият пречистена от вредни елементи вода. Опазете здравето им! Това не е лукс или каприз! В днешно време, това е задължително!

Няма по-добър избор на подарък за Вашите приятели, близки и любими хора от това да предпазите здравето им, като им подарите кана за пречистване на вода. По този начин ще затвърдите загрижеността си към тях!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.