Сайт за пожелания

0
1168
прегледа
сайт за пожелания

Не се наемам да посоча всички празници, които се празнуват в България. Освен националните (около 11 според Wikipedia), към списъка трябва да добавим религиозните празници, местните, имените и рождени дни, годишнини и юбилеи. Представете си колко стрес сме натрупали, за да честитим всички тези събития, с оригинални пожелания. Не Ви ли се е случвало да наберете познат, за да сте първият, който се е сетил за рождения му ден? Когато се свържете обаче, разговорът тръгва трудно. След дълги паузи, с усилие успявате да промълвите „…Да си жив и здрав…”. Всичко това би изглеждало по друг начин, ако използвате някой сайт за пожелания.

Споделен опит

Лично аз използвам сайтът пожелания.com. В него ще намерите пожелания за всеки повод. Те са подредени в категории, което превръща търсенето в удоволствие. Големият и разнообразен избор гарантира, че ще намерите най-подходящото за любимия човек. Освен това, използвайки различните социални бутони, Вие бързо можете да споделите пожеланията си на стената на Вашия познат, да го изпратите на електронната му поща или друга социална медия.

Сайтът се обновява постоянно, което осигурява оригинални и впечатляващи текстове. Използвайки ги, Вие ще „докоснете” сърцата на Вашите приятели. Ще им докажете, че не сте ги забравили и те ще се почувстват обичани. Ето пример за едно такова пожелание, което едва ли ще можете да измислите импровизирано:

Един ден, изпълнен с целувки, една седмица, изпълнена с романтика, един месец изпълнен с любов, една година изпълнена с блаженство и цял живот изпълнен с щастливи спомени. …”

Често, използвайки този сайт, съм получавал много харесвания и усмивки в коментари и постове във Фейсбук. За пръв път споделям, че не ги измислям сам, а просто ги избирам от сайт за пожелания. Все пак, човек може да бъде оригинален и с рационално мислене.

Доверете се на сайта и честитете празниците на любимите си хора! Авторите на текстовете в него няма да се изморят да го обновяват, за да Ви гарантират оригиналност. Чрез тях, Вие ще отправите своите чувства и послания с най-точните думи.

Споделете в коментар мнението си за сайта и пожеланията в него. Напишете свои въздействащи послания и честитки!

Ще продължавам да Ви информирам за продукти, услуги и други неща в Интернет, които заслужават Вашето внимание. За да следите блога, не забравяйте да харесате страницата във Фейсбук.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.