Преса за коса с пара

0
1584
прегледа
преса за коса

Жените с високи изисквания към красивата си визия са добре запознати с факта, че тя изисква използването на проверени качествени продукти. Поддръжката на косата в този смисъл предполага ползването на по-хубави шампоани, по-качествени маски и най-вече отлични и щадящи косата уреди за коафиране.

Преса за коса

Пресата за коса е един от най-използваните уреди от женското съсловие и вече все повече дами се стремят да намират възможно най-добрата преса за себе си, която вярно да им служи в процеса на разкрасяването.

Голяма част от представителките на нежния пол са наясно с това, че винаги е по-добре първо да проучат пазара, за да знаят какво да търсят. Пресата за коса с пара е именно един от уредите за изправяне, който определено си заслужава да бъде проучен, тъй като пазарът е залят с различни модели в широк ценови диапазон.

Характерното за пресите за коса с пара е по-специфичният им начин на работа. При тях се използва технологията за изправяне чрез пара, която свежда го минимум лошите последствия от топлинната обработка.

Ако решите да си вземете точно такава преса, можете да обърнете внимание на следните въпроси, преди да я закупите:

  1. Разполага ли избраният модел със степени на нагряване?

Степените на нагряване биха ви били от полза, когато желаете да изпробвате различни техники при стилизирането на кичурите.

  1. Има ли система за деминерализация на парата?

Тази система ще предотврати появата на котлен камък в резервоара на пресата и съответно ще увеличи живота й.

  1. Има ли гребенчета?

Гребенчетата по ръба на плочите спомагат изключително много за по-лесното разресване и изправяне на косата.

  1. Какви са самите плочи?

Най-добре е да търсите преса с керамични анодизирани плочи. Те осигуряват доста по-плътен контакт с косата и я правят бляскава и гладка.

Съвет:

След като вече сте взели своята преса с пара, не забравяйте да я използвате в съчетание с възстановяващи про-кератинови кремове или серуми. Това ще спомогне за по-добрия ефект и също така дългосрочно ще защитава косата ви.

Още полезна информация за избора и покупката на преса за коса на Elis.bg

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.