Качествен Електрически бойлер от Tesy до 200 лв.

0
1354
прегледа
електрически бойлер

Както досега, ще Ви промотирам продукти, които са ми направили впечатление с качество и добра цена. Обикновено, тези продукти са в ограничени количества, така че решавайте бързо. Днес търсих за Вас електрически бойлер, за да Ви покажа къде може да намерите качествен и евтин.

Находката, която открих – Електрически бойлер Tesy BiLight GCV804420B11TSR

В тази статия реших да споделя впечатленията си от поредица електрически бойлери, които са на цени под 200 лв. Първото, което човек си мисли, когато чуе такава цена, е че продукт на такава цена е с ниско качество. Нека Ви успокоя. Повечето бойлери в каталога са на Tesy, марка която е излишно да хваля. Всеки знае, че това е доказана марка в тази сфера.

Бойлерите са с различни мощности от 1200W до 3000W, като имат различен енергиен клас от C до D. Почти всички са със защита против замръзване. Дебелината на изолацията също варира от 18 мм до 30 мм.

В каталога ще намерите както традиционни вертикални бойлери, така и проточни бойлери за кухня и баня.

Скоро по лични причини обикалях из магазините, търсейки електрически бойлер. Не бях доволен от цените и реших да извършва свое проучване. Вече закупих желания бойлер на чудесна цена от 170 лв. С удоволствие ще Ви споделя каталога от продукти, който успях да открия в Интернет.

Аз лично се спрях на Електрически бойлер Tesy BiLight GCV804420B11TSR, 2000 W, 80 л, 0.8 Mpa, 18 мм, със защита от замръзване.

Бойлерът притежава новия дизайн на струйника, който създава уникалния Пистън ефект (PISTON EFFECT). Това осигурява до 15% повече топла вода. Тази технология е нова и ще бъде патентована от фирмата.

Чрез премахване на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка се постига до 16% по-висока енергийна ефективност.

Бойлерът притежава удобен терморегулатор, чрез който много плавно може да се настрои желаната температура за затопляне.

Дизайнът на бойлера е изящен, както на всички продукти, създадени от Tesy.

Още нещо, което ме зарадва и ме убеди, че съм направил правилен избор, е че закупих бойлера с безплатна доставка.

Разгледайте и другите предложения на бойлери, които успях да събера за Вас.

И занапред ще Ви запознавам с продукти, които се отличават с високо качество и ниска цена.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.