Професионална сушилня Whirlpool 9 кг с кондензация

0
1814
прегледа
сушилня Whirpool

В поредица от статии Ви запознавам с продукти за дома, които са задължителни за домакинството или облекчават домакинската работа. Подобни инвестиции допринасят косвено за бюджета, като спестяват или пари в бъдеще или време, което също е ценно. В тази статия ще Ви презентирам сушилня Whirlpool, модел AWZ9CD/PRO. С известни колебания, включих продукта в поредицата с етикет „Трябва да имам„, защото отдавна електроуреда не е лукс, а необходимост.

Сушилня Whirlpool

Всеки знае за какво се използват машините за сушене. Някои така са свикнали да ги употребяват, че не могат да си представят живота без тях. Това са хора с малки деца или с ангажиращи времето професии. Наистина, притежавайки машина за сушене, се печели време. Бързащият да тръгва студент, създава смут, относно изпирането на дрехите, използвани през седмицата. Това не е проблем ако притежавате сушилня. Отделно, не се налага да се притеснявате за времето отвън, да простирате посред зима или дъжд.

Компанията Whirlpool официално е основана през 1950 г., но историята й датира от 1911 г. Днес тя произвежда висококачествени електроуреди за домакинството. Според агенцията за проучване на пазара MyLoveMarks, Whirlpool е любима марка на потребителите в България за 2009 г.

Моделът AWZ9CD/PRO, който Ви препоръчвам е професионален, с технология 6th sense и е с кондензация на въздуха. Тези машини не изискват монтиране на маркуч за изходящия въздух, т.е. могат да се поставят навсякъде в дома. Това предполага мобилност и избор на най-правилното място за сушилнята.

Сушилнята е с предно зареждане. Снабдена е с LED дисплей и може да изпълнява 10 програми. Диаметърът на прозореца е 58 см. Капацитетът на машината е 9 кг. дрехи.

Моделът е икономичен, така че не се притеснявайте от набъбване на битови сметки.

Спестете си една от най-досадните операции при пране – простирането. Не следете времето, за да изперете!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.