Комплект тенджери ESPERANSA и тиган – 12 части, многослойно дъно, неръждаема стомана

0
1582
прегледа
тенджери ESPERANSA

В продължение на серията от статии, с които Ви запознавам с изгодни и качествени продукти за Вашата кухня, ще Ви представя комплект тенджери ESPERANSA.

Вече Ви презентирах тенджерите на швейцарската фирма Bachmayer. Те са наистина прекрасни и необходими за всяка кухня. Възможно ли е, обаче, да притежаваме качествен комплект от тенджери, на по-ниска (половин) цена, дори и да не са от такъв клас, като тенджерите Bachmayer. Естествено! Целта на тази статия и на блога като цяло, е иманно тази. Следя за Вас много информационни канали и Ви запознавам с всеки продукт, за който считам, че е качествен и изгоден.

Тенджери ESPERANSA

Първото нещо, което прави впечатление за комплекта е ниската цена. Почти винаги, това трябва да Ви замисля и да имате едно наум. Тук, обаче, няма уловка! Изрично потърсих негативни коментари из Интернет. Повярвайте, не открих! Явно качеството, понякога, може да се постигне, без да натоварва бюджета на клиента. Точно така! Имайки предвид цената и качеството, можем да кажем със сигурност, че комплектът от тенджери ESPERANSA е „бюджетен“. Като вземем предвид броя на елементите, който е напълно достатъчен за едно домакинство, многослойното дъно, материала от неръждаема стомана, можем да кажем, че комплекта по никакъв начин не отстъпва на по-скъпите.

Спецификация на комплекта

  • Комплект тенджери от неръждаема стомана 12 части. В тази бройка са включени и капаците! Напоследък, производителите описват всички комплекти така. Този „трик“ не ми допада много, но за жалост, няма как да избегна описанието на производителите. Всъщност, комплектът включва 5 тенджери и 1 тиган;
  • Многослойно дъно, което позволява много по-добра топлопроводимост;
  • Капаците са от закалено стъкло, в което е оставен и отвор за парата;
  • Съдовете имат способността да задържат топлината след готвене;
  • Може да използвате съдовете на: газови, стъкло – керамични, електрически и халогенни котлони. Това ги прави еднакво функционални, в сравнение със скъпите комплекти;
  • Достигайки бързо желаната температура, съдовете спестяват енергия.

Размери:

– Тенджера Φ16×9.5cm – 1.9 л
– Тенджера Φ16×9.5cm – 1.9 л
– Тенджера Φ18×10.5cm –2.6 л
– Тенджера Φ20×11.5cm –3.6 л
– Тенджера Φ24×13.5cm – 6.1 л
– Тиган Φ24×6.0cm

Подобни спецификации, превръщат комплекта тенджери ESPERANSA, почти задължителен за всяка кухня. Блясъкът им ще зарадва всеки кулинар, независимо дали е мъж или жена. Тенджерите са чудесен подарък по всякакъв повод!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.