Софтуерна компания New Era Ideas – Вашето бизнес решение

0
882
прегледа
Софтуерна компания New Era Ideas

Известно е, че за да сте успешни на пазара, Вие трябва да сте различни. Вашата бизнес идея трябва да е нестандартна. Тя трябва да изненада приятно потребителя и да „стъписа“ конкуренцията. Най-добрата идея, разбира се, е реализираната. Не може да развиете идеята си, обаче, с технологии, платформи или софтуерни продукти, които не отговарят на Вашия бизнес модел. Не идеята трябва да се подчинява на технологията, а технологията да материализира идеята. В тази връзка, ще Ви запозная с дейността на софтуерна компания New Era Ideas. Тя може да се окаже Вашето бизнес решение, разработвайки специален софтуер по поръчка, за Вас. Ще Ви посоча и разликите, които отличават тази софтуерна фирма от останалите.

Софтуерна компания New Era Ideas

Компанията, започва дейността си през 2011 г., в гр. Пловдив. Нейните софтуерни решения са насочени към малкия и среден бизнес. От много български фирми вече са внедрили един от известните им продукти New Era Erp. Основните им клиенти са търговски и производствени фирми. Фирмата разполага с опитни софтуерни разработчици. Те разглеждат бизнеса Ви като работен процес, предлагайки решение за всяко едно звено от него – склад, финанси, фактуриране, взаимоотношения с клиенти, производство, човешки ресурси и др. Софтуерът може да бъде поръчан за всички видове платформи – десктоп, мобилни приложения или уеб среда.

Разработвайки продуктите си, New Era Ideas използва най-добрите, утвърдени практики и съвременни технологии. Потребителският интерфейс е удобен за клиента (user friendly), интуитивен и лесен за администриране. Особено внимание се отделя на сигурността. Продуктите са адаптивни към надграждане, в случай че решите да измените бизнес стратегията си.

В процесът на разработване на поръчания от Вас софтуер, ще забележите акцента, който компанията е повдигнала, към обслужването на клиентите си. Още след заявката да работите с фирмата, ще бъде назначена среща, на която подробно да споделите вижданията си. В кратък интервал от време, ще знаете крайната цена на идеята си. Аз лично не съм срещал подобна възможност до сега. Обикновено, от софтуерните фирми обясняват предимствата или недостатъците на вече готови продукти, което ги превръща в обикновени търговци. New Era Ideas имат съвсем друго виждане, което са превърнали в свое мото. Според тях, „Вие казвате кога работата е свършена„.

След разработване и тестване на готовият софтуерен продукт, от компанията не Ви изоставят. Те предлагат още: поддръжка на внедрения продукт, обучение и развитие.

Софтуерна компания New Era Ideas е една от малкото на българския IT пазар, с чиято помощ давате шанс на идеята си.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.