ВНИМАНИЕ – 3D и 5D спални комплекти – Заслужава ли си?

0
1948
прегледа
3d и 5d спални комплекти

В поредица от публикации, Ви насочвам към промоции, продукти и стоки, които са интересни, евтини и качествени. Този път, обаче, искам да насоча Вашето внимание към продукт, за който получавам противоречива информация от потребителите – 3d и 5d спални комплекти. Подобни продукти ще означаваме с етикет „аларма“.

Информация за 3D и 5D спални комплекти

3d и 5d спални комплекти Напоследък в Интернет е пълно с реклама, за така наречените 3D и 5D спални комплекти. Впечатляващото е, че те са от няколко части, на атрактивни цени (30-80 лв.), а апликациите върху тях, стоят натурално, като живи. Аз самият, мислех да промотирам тези комплекти пред Вас, тъй кат попадам на няколко места, където цените им наистина са атрактивни. Както винаги, обаче и в този случай, проучих добре информационните си канали в Интернет и забелязах, че има доста негативни мнения за някои от тези изделия.

3d и 5d спални комплекти3D  и 5D спалните комплекти се рекламират, като изработени от 80% памук и 20% полиестер (поликотън), за здравина. Материята се описва като приятна на допир, с живописни цветове. Цените наистина са  впечатляващи.

Фактът, обаче, че се наблюдава бум в предлагането на българския пазар, може да е доказателство за един и същ производител и доставчик. От коментарите на потребители в Интернет, разбрах, че подобни модели са наблюдавани в Алиекспрес. В същото време, много от търговците ги представят, като внос от Румъния. Явно производителят на тези комплекти е от Китай, а доставчиците от Румъния.

Мнение на потребителите

Има оплакване от потребителите, че шевовете на чаршафите са некачествени. Някои дори са разкроени неправилно. Щампите, понякога не са на местата си или апликацията е обърната обратно. Цветовете са много по-ярки, до дразнещи. Материята на някои от спалните комплекти е много тънка. Други се съмняват, че въобще в материята има памук. Ето повече коментари в известен български форум.

Една не малка част от потребителите, обаче споделят, че 3D и 5D спалните комплекти са точно това, от което имат нужда и са очаквали.

Понеже не мога да бъда категоричен, ще Ви посъветвам само, да имате едно наум, когато поръчвате този продукт. Попитайте приятели или познати, които вече са купували, за техните впечатления. Ако пък Вие сте поръчвали от тези спални комплекти, моля да споделите в коментар, за да сте полезни на останалите.

Горното ме накара да се замисля и да създам нова серия от публикации, които ще носят етикета „аларма“. Те ще насочват вниманието и бдителността Ви към продукти, за които има съмнения, относно тяхната репутация и качество.

Все пак, ако искате да имате от тези пленителни за очите спални комплекти, ето каталога, който Ви предлагам. В него ще намерите цветова гама, размери и комбинации от различни части.

РАЗГЛЕДАЙ СЕГА!

Роден съм през 1995 г. в гр. Сливен. Завършил съм Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий". Имам най-различни интереси и ми е приятно да общувам със сериозни хора, от които мога да почерпя опит. Напоследък се занимавам с блогване и Интернет маркетинг.
СПОДЕЛИ

Вашият коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.