ВНИМАНИЕ – 3D и 5D спални комплекти – Заслужава ли си?

1
6485
прегледа
3d и 5d спални комплекти

В поредица от публикации Ви насочвам към промоции, продукти и стоки, които са интересни, евтини и качествени. Този път обаче, искам да насоча Вашето внимание към продукт, за който получавам противоречива информация от потребителите – 3d и 5d спални комплекти. Подобни продукти ще означавам с етикет „аларма“. Най-долу на статията ще Ви предложа препратка към изпитана колекция от 3Д и 5Д спални комплекти.

Информация за 3D и 5D спални комплекти

3d и 5d спални комплекти Напоследък в Интернет е пълно с реклама, за така наречените 3D и 5D спални комплекти. Впечатляващото е, че те са от няколко части, на атрактивни цени (30-80 лв.), а апликациите върху тях стоят натурално, като живи. Аз самият мислех, да промотирам тези комплекти пред Вас, тъй като попадам на няколко места, където цените им наистина са впечатляващи. Както винаги обаче и в този случай проучих добре информационните си канали в Интернет и забелязах, че има доста негативни мнения за някои от тези изделия.

3d и 5d спални комплектиВ някои от фейсбук групите и различни сайтове 3D  и 5D спалните комплекти се рекламират, като изработени от 80% памук и 20% полиестер (поликотън) за здравина. Материята се описва като приятна на допир, с живописни цветове. Цените наистина са  ниски.

Фактът обаче че се наблюдава бум в предлагането на българския пазар, може да е доказателство за един и същ производител и доставчик. От коментарите на потребители в Интернет разбрах, че подобни модели са наблюдавани в Алиекспрес. В същото време много от търговците ги представят като внос от Румъния. Явно производителят на тези комплекти е от Китай, а доставчиците от Румъния.

Мнение на потребителите

Има оплакване от потребителите, че шевовете на чаршафите са некачествени. Някои дори са разкроени неправилно. Щампите, понякога не са на местата си или апликацията е обърната обратно. Цветовете са много по-ярки, до дразнещи. Материята на някои от спалните комплекти е много тънка. Други се съмняват, че въобще в материята има памук. Ето повече коментари в известен български форум.

Една не малка част от потребителите, обаче споделят, че 3D и 5D спалните комплекти са точно това, от което имат нужда и са очаквали.

Понеже не мога да бъда категоричен, ще Ви посъветвам само, да имате едно наум, когато поръчвате този продукт. Попитайте приятели или познати, които вече са купували, за техните впечатления. Ако пък Вие сте поръчвали от тези спални комплекти, моля да споделите в коментар, за да сте полезни на останалите.

Горното ме накара да се замисля и да създам нова серия от публикации, които ще носят етикета „аларма“. Те ще насочват вниманието и бдителността Ви към продукти, за които има съмнения, относно тяхната репутация и качество.

Все пак, ако искате да имате от тези пленителни за очите спални комплекти, ето каталога, който Ви предлагам. В него ще намерите цветова гама, размери и комбинации от различни части с доказано качество.

1 коментар

  1. Комплекта който поръчах е некачествено изработен. От вътрешната страна шевовете са необработени и висят конци.Ако имате неблагоразумието да дръпнете конеца се разкъсва шева. Няма никакъв етикет на който да е упоменат производителя и състава на плата, който според мен е тънък и бързо се цепи. Обадих се по телефона на сайта на който поръчах комплекта.https://desito.eu/?gclid=CjwKCAjwgOGCBhAlEiwA7FUXknZypJz1l65E9oQsdbczy1ENLGI7GPh4iT39-x0Id3Xmd9AAp1Jz0RoC8z4QAvD_BwE.
    Общо взето формално отношение. Вноса е от Румъния. Имам обаче усещането ,че нещата се произвеждат в Китай. като цяло единствената ми утеха е,че не прибързах да поръчам 5 комплекта, както бях решила в началото. Определено не е нещо,което ще поръчам отново и не бих го препоръчала на близки и приятели.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.