Хлебопекарна ZEPHYR и везна – На една цена

0
1517
прегледа
хлебопекарна ZEPHYR

В поредица от публикации Ви информирам за изгодни промоции и продукти, които се продават в Интернет. Днес ще обърнем внимание на една специална оферта, в която се предлагат изгодно хлебопекарна ZEPHYR и везна, на една цена. Смело прибавям етикет на този уред „Трябва да имам“ за кухнята.

Защо да имам хлебопекарна в кухнята?

Хлебопекарната е уред, който автоматично изпича хляб, кекс и други тестени изделия, без да Ви интересува как точно става това. Достатъчно е да заредите продуктите от рецептата в хлебопекарната и да я включите. След букет от аромати и малко търпение, Вие имате висококачествен хляб, който ще оцените по достойнство. Не само това, но може и да се откажете да купувате въобще хляб от магазина. Вкусовите качества на приготвения от хлебопекарната хляб, са почти непостижими за масовия производител. Освен това, знаете произхода на продуктите, защото самите Вие сте ги сложили вътре. Няма оцветители, вредни набухватели и консерванти. Крайно време е да следим и да повишим качеството на поеманата от нас храна. Отлична крачка към това е, да започнем от хляба на трапезата.

Хлебопекарната е уред, който винаги съм искал да включа в поредицата ни „Трябва да имам„. Спирало ме е само това, че уредът винаги е бил скъп. С настоящата оферта, обаче, с радост ще сложа този етикет. Освен, че хлебопекарна ZEPHYR се предлага на супер изгодна цена, към нея безплатно е добавен подарък – везна за кухня.

Хлебопекарна ZEPHYR

С тази пекарна на хляб ще може да регулирате загара на коричката. С нея ще може да приготвяте всички видове хляб, включително пълнозърнест и хляб от царевично брашно. Освен това може и да меси тесто за питка, мекици, кори и др.

Не е нужно да сте професионалист или с дълга практика, за да приготвите ароматен, хрупкав, прясно изпечен хляб.

Уредът има 12 програми, като всяка от тях е различна. Капацитетът на пекарната за хляб е 900-1150 гр. Наличен е таймер с отложен старт, така че хляба да е топъл, когато се върнете от работа. Притежава регулиране загара на коричката (лек, среден, силен). Кошницата и греблото са с не залепващо покритие. Аксесоарите към уреда са: кука за изваждане на греблото, мерителна чаша и лъжичка. Корпусът е термоизолиран, с гумени крачета против пързаляне. Пекарната е оборудвана с термостат и възможност за автоматично изключване, против прегряване.

Малката кухненска везна ще бъде незаменим помощник в кухнята. С нея ще приготвяте ястия по различни рецепти, като истински професионалисти.

Всичко в тази оферта не свършва до тук! Към хлебопекарната се предлага и книжка с рецепти, което ще направи от Вас завършен професионалист.

Семейството и приятелите също ще оценят покупката. Наредени край трапезата, поднасяйки хляба с носещия се аромат от него, ще забележите възторга на присъстващите.

Хлебопекарната също е чудесен подарък, по най-различни поводи. Всяко домакинство се нуждае от нея.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.