Парфюмите Giorgio Armani – Печелившият кон

0
869
прегледа
парфюмите georgio armani

Giorgio Armani е един от най-известните италиански модни дизайнери. Той е основателят на компанията Armani. Роден е в Италия през 1934 г. Неговата първа колекция е през 1974 г. Една година след това, той се превръща в това, което е сега.

От няколко поколения Georgio Armani диктува модните течения и тенденции в света. Освен облекло, обаче, компанията произвежда различни други аксесоари, като часовници, бижутерия и парфюмите Giorgio Armani.

След смъртта на модела Ана Каролина Рестън през 2006 г., вследствие на анорексия, Armani е един от първите, които не допускат на участие модели, които са под определени килограми.

Парфюмите Giorgio Armani

Също, както останалите аксесоари на компанията, парфюмите Giorgio Armani са едни от най-изящните. Техният разнообразен букет от аромати, включващ Sensi, Mania или Acqua di Gio, изразява италиански стил. Повечето от парфюми Giorgio Armani са получили световно признание.

Ще разберете ефектът на парфюма, веднага щом го използвате и се намирате в присъствието на трети лица. Самото „носене“ Ви прави специален. Тези, които разбират от парфюми, ще кимат одобрително. За тези, които нямат такава култура, ще остане загадка незабравимият аромат на парфюма. При всички случаи, обаче, с парфюмите Armani сте направили печеливш избор.

Колекцията, която сме подбрали за Вас, включва парфюми както за мъже, така и за жени. Направете подарък за себе си! Почувствайте се специални! Парфюмите са идеален подарък и за любими хора. Не се отказвайте от този лукс, да „носите“ парфюмите Джорджо Армани.

Добавям на тази статия етикет „лукс“, тъй като парфюмите Армани не са за масова употреба. Тяхното използване е само за специални хора със стил.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.