Парфюмите Calvin Klein

0
1078
прегледа
парфюмите Calvin Klein

Компанията Calvin Klein е създадена през 1968 г., като магазин за палта в хотел „Йорк“ в Ню Йорк, САЩ. Първата колекция на Calvin Klein представлява линия от свежи, изящни палта и рокли, представени в магазина на Бонуит Тайлър в Ню Йорк. През септември 1969 г., сонователят Клейн се появява на корицата на списание Vogue. Компанията произвежда спортно облекло, бански костюми, дънки, бельо и козметика. През цялата си история, компанията реализира продажби за милиони долара. Марката е гаранция за качество. Има няколко революционни идеи в облеклото. Един от дизайнерите на фирмата, Джон Варватос, е разработил сегашния вид на мъжките боксерки. През 2002 г. Calvin Klein Inc. е продадена на Phillips Van Heusen Corp. (PVH).

Парфюмите Calvin Klein

През 1994 г., Calvin Klein реализира най-големия си хит – унисекс парфюма CK ONE. Парфюмите Calvin Klein са подходящи за млади потребители. Техните разнообразни аромати са свежи и енергични. Подходящи са както за мъже, така и за жени. Каталогът, който съм Ви подбрал, включва богата гама на парфюми. Цените им са достъпни за марката, която носят и качеството, което предлагат. Изключително подходящи са за подаръци, при всякакви поводи.

Разгледайте каталогът, който съм Ви избрал с парфюмите Calvin Klein и си изберете. Независимо дали ще използвате парфюма или ще го подарите, Вие ще направите правилен избор на марка. Ако сте млад човек, независимо мъж или жена, този парфюм е създаден за Вас от технолозите на Calvin Klein. С притежаването на парфюм от тази марка, Вие ще се докоснете до историята на Calvin Klein. Ароматите въздействат и придават динамика и енергичност, каквато е историята на тази марка.

И за напред ще Ви държа информирани за местата в Интернет, където можете да закупите продукти, стоки и услуги на изгодни цени. За целта проследявайте новините в блога.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.