Луксозен скок с обувките на Clarks

0
1042
прегледа
обувките на Clarks

Clarks е фирма, която повече от 200 години е на пазара за производство на обувки. Базирана в Съмърсет, Англия, фирмата има офиси в целия свят – Америка, Европа и Азия. Продажбите й на година възлизат на над 50 милиона чифта обувки, което я прави номер едно в света на този пазар. С обувките на Clarks ще се чувствате луксозно и елегантно.

Обувките на Clarks – История

Историята на фирмата започва през 1825 г., когато Сайръс и Джеймс Кларк започват да произвеждат чехли от овча кожа. От тогава, технологиите във фирмата са се изменили неузнаваемо, но принципите й са едни и същи. Качество, адаптация и модернизация са водещите принципи на Clarks. Когато през Втората световна война не е достигала кожата, от Clarks произвеждат обувки, чийто подметки са от изсушен дъб. Преди това, още от Викторианската епоха, създават обувки за жените, които подчертават женския глезен по неповторим начин. През джаз епохата, 30-те години на XX век, до днес от Clarks винаги са диктували модните тенденции в тази област.

Фирмата съхранява архив на повече от 22 000 стари модели обувки, които са предизвиквали революция през епохите.

Да носите обувките на Clarks е не само престиж, лукс и комфорт, но и сигнал към околните за добър стил. Отделеното внимание към детайлите, линиите и формите, няма да останат незабелязани. Не се учудвайте, ако хората оглеждат краката Ви! Това е търсеният ефект от Clarks. С тези обувки ще направите директен скок в лукса!

Ще Ви предоставя каталог на линията Clarks, от който може да си изберете. Сигурен съм, че в него има обувки за всеки вкус. Ако имате претенции към цената – не забравяйте, това е Clarks!

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.