Да изберем българското с ПрестижФейшън – Промоция

0
810
прегледа
да изберем българското

Кампанията „Да изберем българското“ е стремеж на фирма Престиж-Фейшън да подпомага българските производители на дрехи и модни асортименти.

Защо трябва да изберем българското производство?

От десетилетия, българските стоки са се доказали като качествени. Стандартите на технологиите по онова време, са били значително завишени. Повечето от продукцията е била предназначена за износ, включително за европейски страни. Днес трябва да се даде шанс на българските производители да си възвърнат изгубените пазари. Те трябва да утвърдят български марки на световния пазар, както са правели. Единственият начин да постигнат тази цел, е да не правят компромис със качеството, както преди. Същевременно с това, българските производители дават работа на много семейства, които по традиция са добри майстори и шивачи. Ето защо, „Да изберем българското“ е инициатива, от която ще бъдат доволни както потребителите, така и българските производители, и работници в бранша.

Престиж-фейшън и техните промоции

Фирмата е повече от 10 години на пазара. Може би познавате качеството им на обслужване и продукти от техните реални офлайн магазини. В електронният им магазин можете да намерите модни дрехи за мъжете, жените и децата. Това, обаче, което искам да Ви покажа е специалната им секция „Промоции„. Първото нещо, което прави впечатление са ниските цени. Не се заблуждавайте! Ниските цени не означават ниско качество! За да не голословя, просто разгледайте „витрината“ на магазина и се убедете сами.

Ще продължа да Ви показвам интересни оферти, продукти и каталози в Интернет. Така ще бъдете информирани за теченията и тенденциите на пазара. Ще купувате качествени стоки и услуги, на изгодни цени. За целта се абонирайте за блога или харесайте Фесбук страницата.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.