Да отгледаме бебето с Philips

0
768
прегледа

Да отгледаме бебето с Philips е статия, която е предназначена за родителите на новородени. Излишно е да говорим за качеството на Philips.

Родителите и бебето с Philips

бебето с PhilipsКупуваме какво ли не от търговските вериги. Дори в блога съм Ви предлагал каталози на всевъзможни полезни и евтини продукти. Дойде ред и на най-малките и техните родители. Излишно е да говорим за качеството на Philips. Напоследък нидерланската фирма се е насочила и към продукти за бебета и кърмачки. Подбрал съм каталог на такива продукти, в който можете да намерите всичко необходимо, за отглеждане на Вашето бебе.

бебето с PhilipsАсортиментът е наистина богат. В него се включват продукти както за бебета, така и за подрастващи деца. Бебето с Philips ще се чувства щастливо, а Вие спокойни и сигурни. Особено много, от компанията са наблегнали на стерилизиращите уреди. Материалите са безопасни и отговарят на всички стандарти.

бебето с PhilipsВ каталогът ще намерите шишета за хранене, електрически и ръчни помпи за кърмачки, уреди за затопляне на храна, електрически и парни стерилизатори и много други.

Задължително разгледайте комплектите за кърмене, хранене и Стартов комплект всичко в едно.

Електрическият стерилизатор може с един цикъл, за 6 минути да стерилизира  всички шишета за хранене, помпите за изцеждане и бибероните. Той е в състояние на унищожи 99,9% от вредните микроби, без никакви химикали.

Изберете качеството и отгледайте бебето с Philips. Асортиментът е подходящ и за подарък на семейства, които имат новородено бебе.

Ако искате да следите новите неща в блога, абонирайте се чрез имейл или харесайте страницата във Фейсбук.

Save

Save

Save

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.