Борба с вредителите – Капани и протектори

0
947
прегледа

Борба с вредителите – Капани и протектори е статия от поредицата „Моята градина – моят рай“. Днес ще Ви запозная с няколко продукта на пазара, които ще Ви помогнат в борбата с мишки, къртици, нежелани котки и оси.

Капани и протектори срещу вредители

Случвало ли Ви се е, да се отдадете на почивка в градината си? Да поканите приятели на беседката и точно, когато компанията се е отдала на веселие, да ви нападнат оси? А улична котка да „открадне“ пържола? Какво ще кажете за ония мили и малки гризачи – мишките, които правят огромни пакости в мазето? За къртиците, въобще няма да говоря. Тяхната полза за екосистемата е голяма, но така и не можах да го обясня на дядо Гошо на село.

Ето няколко продукта на пазара, които ще Ви помогнат в борбата с вредителите. Те представляват капани и протектори, които ще облекчат живота Ви. Някои от тях може да използвате в градината, но други спокойно може да прилагате и в градски условия.

електрическа мухобойкаЕлектрическа мухобойка със зарядно и фенерче. Стига сте издавали неприятния звук на „пляскане“, когато удряте по кацнали мухи. С тази ел. мухобойка ще бъдете ловец от последно поколение. Ще можете да ловувате дори и през нощта.

протектор за котки

Шипове против котки. Този протектор представлява гумирана повърхност, върху който котките не обичат да стъпват. Това е безопасно за котките, така че може да го използвате и вкъщи, за да ограничите достъпа на Вашия любимец до определени места.

капан за осиКапан за оси. Този капан ще Ви освободи от осите на терасата или на места за почивка в градината. Той е лесен за използване. Указание за това, може да получите на сайта на търговеца.

капан за къртици и слепи кучетаКапан за къртици, сляпо куче и полевки. Капанът е универсално средство за борба с тези вредители, които ще причинят огромни щети на реколтата Ви. За градината, този капан е задължителен.

В сайта на търговеца ще намерите още много интересни решения. Опазете се от вредителите и разгледайте всички капани и протектори.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.