Саксии и сандъчета за Вашата градина

0
1318
прегледа

Могат ли подредените из градината саксии и сандъчета, да подобрят визията на нашата градина?

Саксии и сандъчета. Всичко е в детайлите

Огромен процент от хората в България, все още са свързани със селото. Някои живеят на село, други са придобили наследствени имоти и пътуват, за да почиват там. Много от тях гледат на селските имоти като на място за отдих. Други ги имат за бреме, защото лишени от поддръжка, те се превръщат в запустели и дори отблъскващи места.

Колко от нас възклицават по подредените градини, като например тази от снимката? Защо не изпитваме същото удоволствието, посещавайки нашият селски имот? Знаете ли, че в другите държави е непосилно скъпо, да се притежава къща с двор?

Всичко, което трябва да направим е да си подредим градината. Не е необходимо да гледаме на нея като зеленчуко производители, каквито видимо не сме. С малко старание и внимание към детайлите, можем да превърнем нашата градина в райски кът.

саксии и сандъчета саксии и сандъчета

Подредените край пътеките саксии и сандъчета или дори произволно нахвърлени на случайни места, ще ни накарат да се почувстваме щастливи. Ако ги поставите в близост до красива пейка, ще може дори да почувствате аромата на засадените в тях цветя.

За тези, които са лишени от удоволствието да притежават къща с двор, могат да използват саксии и сандъчета за подарък, когато посещават на гости свои приятелски семейства. Но дори и те, могат да създадат атмосферата на градината в хола, както е показано на снимката.

Не забравяйте, че освен окосената трева, барбекюто и пейката, радост ще Ви достави отношението към малките неща и детайлите. Не забравяйте и приятелите, които истински ще Ви завидят за прекрасния вид на Вашата градина. От друга страна, децата ще натрупат красиви спомени, които ще ги връщат назад като пораснат, затвърждавайки привързаността им към къщата и градината.

По-нататък ще Ви предложим и други идеи за Вашата градина, за да се превърне в отдих времето, прекарано в нея. За целта се абонирайте в блога, за да следите новите неща или харесайте Фейсбук страницата.

Save

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.