Букмейкър Melbet

0
1363
прегледа
мелбет

Информация за букмейкър Melbet

Вече съм писал статии, където съм споделял, че се интересувам от спортни залагания. Скоро видях, че из между многото букмейкъри, които познавам, има такъв, за който нямам много информация. Това е букмейкър Melbet.

Официално Melbet е регистриран и лицензиран във Великобритания. Много от потребителите в Интернет, обаче твърдят, че зад него стоят руснаци, а още по-смели твърдения сочат, че това са собствениците на 1xbet. Руските букмейкъри не се славят с голяма репутация, така че преценката дали да залагате при тях е на ваша отговорност.

Имам намерение да си открия сметка в сайта им, но в момента информацията, която предоставям е събрана от Интернет.

Това, което прави впечатление на сайта им е приятния и лек дизайн, който има превод на български език. Събитията могат да се гледат на живо. Има всички видове спортни събития, на които може да се заложи, както и много игри на карти, бинго, Lucky line, Golden Race, Keno. Също така, в режим Cybersport, ще намерите събития, свързани с електронни игри, на които може да залагате (Quake 4, Fifa, Mortal Kombat, Worms и много други, а също и много еСпортове).

Приема всички видове платежни средства, както много други букмейкъри. Лимитите са твърде високи, което ще зарадва любителите на арбитражни залози.

Друг плюс на онлайн букмейкъра са ниските минимални депозити, с които може да започнете игра – 1 евро.

Коефициентите са добри и са над средните, в сравнение с останалите букмейкъри. Предвидени са и много бонуси, които се развиват навътре в играта.

Като негативно, отчитам:

  • отсъствието на начален бонус за нови потребители

Ако вече сте се регистрирали в този букмейкър, ще се радвам да споделите в коментар повече за него. Лесна ли е верификацията и на какво ниво е поддръжката на сайта им.

Преди да извършвате залози спазвайте правилата, които съм описал в Митове и правила при спортни залози. И най-вече, не оставяйте в сметките си големи суми от депозити и печалби. Изтегляйте всичко над 150 евро, а ако сумата от печалба е по-голяма, теглете на малки порции, за да демонстрирате ангажираност към сайта.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.