Да зарадваме семейството си с нова дограма

0
779
прегледа

Ако старата Ви дограма кондензира, а по стените се появява мухъл, то вероятно е дошло време за промяна. Всяко едно българско семейство търси начини да намали сметките си за ток, а в същото време да получи топлината и домашния уют, от който има нужда. Инвестицията в нови прозорци е едно добро решение, което ще удовлетвори всичките ви изисквания за хубав дом.

Естествено, когато избираме, ние трябва да си отговорим на няколко важни въпроса. На първо време е желателно да решим, дали ще заложим на алуминиеви или PVC профили, или пък ще се доверим на дървенията, която придава класическа визия на помещенията ни.

PVC дограма

В случай, че искаме нещо по-евтино, но в същото време качествено, можем да се насочим към съвременната PVC дограма, тъй като тя има куп положителни качества и достойнства. Тук е важен изборът на стъклопакет осигуряващ необходимите ни температури през всеки сезон. Редом с това към пластмасовата дограма може да се добави и т.нар. противовзломен обков.

Алуминиева дограма

По-скъпият вариант е алуминиевата дограма. При нея е важно да знаем за съществуването на топлите и студени профили. Първите не допускат конденз и се предпочитани от домакинствата, докато студената серия е приложима за обекти, които не държат особено на топлоизолацията. Алуминиевите рамки са стилни и издръжливи на различни атмосферни условия. На пазара ще откриете всякакви цветове, с чиято помощ се постига красив интериорен и екстериорен ефект.

Дървена дограма

Не на последно място по важност идва дървената дограма. За нея се знае, че притежава отлични топлоизолационни характеристики. За съжаление цените на дървенията са доста високи, а и от потребителите се изисква постоянна грижа изразяваща се в боядисване, лакиране и почистване на профилите. Но ако все пак настоявате да получите изключително стилна визия на дома си, не се колебайте да се доверите на дървения материал.

Работете със сериозни фирми, предлагащи монтаж и демонтаж на високо ниво. Такава компания е www.master-plastik.com, тъй че просто разгледайте сайта ѝ в интернет пространството, за да се запознаете с актуалните оферти, цени, промоции и продукти.

В обобщение

С покупката на нова дограма Вие ще намалите сметките за ток. В същото време ще имате здрави прозорци, които се противопоставят на опитите за взлом, влошените атмосферни условия и не на последно място природните бедствия, като пожари, земетресения и други. Направете правилното вложение на пари, което ще донесе радост и щастие за всички вкъщи.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.