Комплект тенджери от Bachmayer и тиган от 6 части – 9-слойно дъно, мраморно покритие, неръждаема стомана

1
3719
прегледа
тенджери от Bachmayer

Този продукт е задължителен за всяка кухня и домакиня. Излишно е да се говори за качеството на швейцарската фирма Bachmayer Zurich. Цената, качеството и функционалността на тези тенджери от Bachmayer са съчетани с чудесен дизайн, който радва окото на всяка домакиня. Само сега, цената на комплекта е впечатляващ и включва 12 части от тенджери и тигани. Независимо дали ще използвате тенджерите за подарък или във вашата кухня, покупката ще върне инвестицията ви многократно.

Тенджери от Bachmayer

Тенджерите са изработени от неръждаема стомана, което ги прави супер устойчиви от надраскване или стареене. Почистването им е изключително лесно. Комплектът може да се използва на различни видове котлони – електрически, газови, стъкло-керамични или индукционни. Съдовете могат да се почистват в съдомиялна машина.

Всички тенджери и тиганът са със стъклени капаци. Тиганът има специално мраморно покритие, което помага за лесното му почистване. Освен това, покритието е много по-здравословно от тефлоновите, тъй като не е вредно контакта на храната с него.

Дъното е изработено от 9 слоя, което увеличава максимално топлопроводимостта. Това прави тенджерите доста по-икономични от обикновените тенджери. Тази технология помага топлината да се разпредели равномерно и оптимално, с което се постига значителна ефективност.

Размери на отделните части:

Тенджери:
24×14,5 см (6,5 л.)
20×12,5 см (3,9 л.)
18×11,5 см (2,9 л.)
16×10,5 см (2,1 л.)
16×10,5 см (2,1 л.)

Тиган с мраморно покритие и стъклен капак
24×7,5 см (3,4 л.)

Дръжките на тенджерите са нитовани. Ако сте купували такива от неизвестни марки, знаете, че слабото им място е точно в дръжките. С тенджерите от Bachmayer няма да имате проблеми с отвинтени, разхлабени или счупени дръжки, което да превърне съдовете в неизползваеми.

Швейцарската фирма не подлъгва потребителите докато купят, а ги кара да се чувстват щастливи, когато го направят.

Тъй като в момента този продукт не се предлага на пазара, Ви препоръчваме друг компелт на Bachmayer.

Ако вече притежавате този продукт, моля споделете за впечатленията си за него.

Ако статията ви е била полезна, абонирайте се за новите неща в блога, като въведете вашия email долу, вдясно на страницата или се абонирайте за страницата във Фейсбук.

1 коментар

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.