Ди джей светлини за кола

0
3132
прегледа
ди джей светлини за кола

Вече писах за стикер еквалайзер за стъкло на кола, който е голяма „шукария“. Сега ще ви представя една друга джажа, която ще накара пътниците в автомобила ви да се почувстват все едно са на дискотека. Това е ди джей светлини за кола (car dj light).

Какво е Ди джей светлини за кола?

Това е малка сфера, която може да се залепи някъде в купето на колата или на някое от стъклата. Устройството приема звука от уредбата на автомобила чрез малък микрофон и започва да излъчва светлинни ефекти в същия ритъм. Ефектите имат различен режим, който се избира предварително. Може да се използва и навън за организирането на малка дискотека на открито.

При добра стерео уредба в автомобила и наличието на Ди джей светлини за кола, напълно се постига усещането за дискотека. Вашите приятели ще бъдат силно впечатлени от подобна изненада. Ефектът силно се изразява и при бавна, романтична музика. Плаващите светлини могат да бъдат решаващи за преодоляването на последната бариера :).

Устройството се монтира лесно. Към него има стабилна стойка, която се залепя на подходящо място в купето или на някое от стъклата. Стойката е с подвижни колена, което позволява да насочите светлините към центъра на купето, за постигане на максимален ефект. Достатъчно е да включите дългия захранващ кабел в запалката на автомобила или друго USB захранване и устройството е готово за работа.

Къде да намеря Ди джей светлини за кола?

За жалост, не съм срещал продуктът на българския пазар или български електронен магазин. Това не е толкова фатално, защото в сайта на AliExpress устройството се предлага на много изгодни цени – от $7 до $16 долара. Ако не сте купували продукти от този сайт, прочетете тази статия.

В случай, че вече притежавате тази джаджа, моля да споделите мнението си за продукта. Искате ли да следите новите неща, за които ще пиша? Абонирайте се за блога ми в долния десен ъгъл, като въведете email-а си или се абонирайте за Фейсбук страницата на блога.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.