Умни Smart часовници

0
2899
прегледа
Smart часовник

Чували сме за умни телефони (smartphone), умни телевизори (Smart TV), но напоследък станаха популярни умните Smart часовници.

Smart часовници – Възможности

Възможностите на различните модели Smart чaсовници варират. Те предлагат най-различни опции, от които:

  • Сърфиране из социалните мрежи
  • Приемане на телефонно обаждане или сигнализиране за такова
  • Приемане и изпращане на SMS
  • GPS и стъпкомер
  • MP3 плеър
  • Диктофон
  • Камера
  • Много други

Когато избирате умен часовник, имайте предвид да го съобразите с модела на притежавания от вас телефон. Например, ако използвате телефон под операционна система Android, купете си часовник за Android. В противен случай рискувате някои от опциите да не са възможни за вас.

Всъщност, часовникът играе посредническа роля в някои от предлаганите услуги, между вас и телефона ви.

Дизайнът на някои от моделите е фантастичен. Формите и материалът биха впечатлили дори самия Джеймс Бонд. Повечето от чaсовниците са тъч-скрийн, което ги прави лесни за употреба и увеличава функционалността им. Когато са в режим standby, техните екрани са „супер черни“, което им придава вид на неземна джаджа. При събуждане, екранът в миг се засветява в контрастни или неонови цветове и те са готови за употреба.

Колко струват и къде да намеря Smart часовници?

Има най-различни електронни магазини, които предлагат умни чaсовници. На българският пазар, силно препоръчвам да потърсите тук Умни часовници. Цените варират между 35 лв. до няколко стотици лева. Има доста сериозен асортимент.

Ако имате търпение да изчакате поръчката си (около 30 дни), най-добре е да потърсите своя часовник в сайта на AliExpress. Едно от нещата, които ще ви направят впечатление е огромния асортимент, а второто изгодните цени на часовниците – от $10 до $120 долара. Часовникът от клипа по-горе (DZ09) може да се намери в сайта за $12 долара.

Идва лятото. Наред със слънчевите очила и други аксесоари, часовника е начин да привлечете внимание и да направите впечатление. Освен стилен аксесоар, умните чaсовници са много полезни с тяхната функционалност. Колко по-дискретно и удобно е да приемате обажданията си от часовника, докато телефона ви стои на сигурно място в багажа или автомобила. Постъпете Smart с часовник Smart.

Прочетете още:

Избор на часовник. Какво трябва да знаем?

Защо да пазаруваме в AliExpress

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.