Попзвездата Адел и нейните килограми

0
2560
прегледа
Адел

Адел и нейните критици

Световно известната попзвезда Адел е може би най-критикуваната певица, относно нейното наднормено тегло. Още след хита „Chasing Pavements“, се появиха остри коментари за „кривата“ й фигура, но тези забележки никога не са й пречели.

В отговор на това, Адел изразява притеснение да отслабне. През 2011 г., Адел казва пред британското списание Fabulous

„Аз не познавам тези хора, които не ме харесват, така че защо да ми пука? Ако изпитвах притеснение от теглото си, лесно щях да се отърва от него. Имам достатъчно пари за личен треньор и диетолог, но няма да спра да ям храната, която ми харесва…“.

Певицата също така изразява притеснение за гърдите си, ако отслабне значително. „Ако загубя доста от теглото си, моите гърди ще увиснат, след което това ще бъде основният акцент“, казва тя.

Въпреки това, явно критиките са оказали влияние върху Адел, тъй като по-късно през годините се наблюдава известна промяна във външния й вид.

Какво обича да яде Адел?

При публични изяви и гостуване в различни градове, Адел е заявявала, че обича английска закуска (бекон, наденица, боб, домати, пържени филийки и яйца).

Адел също така обича мексиканска кухня и тестени изделия.

Всичко написано дотук дава някакво обяснение за закръглената фигура на певицата. Това, обаче в никакъв случай не я прави по-малко талантлива. Безбройните й фенове очакват с нетърпение всеки неин хит, а критиците не са достатъчно основание, за да я накарат да се откаже от любимата й храна.

Ето някои снимки, от които може да се придобие представа, как певицата е изглеждала през годините. Видимо е, че въпреки изказванията си, все пак тя се отдава на суетата и се опитва да поддържа форма. Какво ли и струва, обаче и дали се лишава от любимата си храна, изглежда никога няма да разберем. Адел, за разлика от много други звезди, рядко споделя снимки и не е активна в социалните мрежи.

Адел през 2011 г.
Адел през 2011 г.
Адел през 2016 г.
Адел през 2016 г.
Адел през 2017
Адел през 2017 г.

Save

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.