Как Бионсе поддържа фигурата си

0
738
прегледа
Беонсе

Бионсе винаги е била известна с 2 неща – нейните песни и чудесната й фигура. Много хора се чудят как тя поддържа тази форма.

Тренировката на Бионсе

Бионсе заявява, че тренира 5 дни в седмицата с личен треньор. Отделно от това, поп-певицата практикува хореография 7 дни в седмицата, което продължава по някога цели 9 часа.

Цели 5 дни от седмицата, Бионсе тича по 15 минути на ден. Това е част от сутрешната й загрявка, като по този начин се подготвя за следващата част от тренировката. Общо тренировките и танците отнемат, около 70 часа от седмицата на звездата.

По време на упражненията, певицата изпълнява куп клекове и преси, понякога повтарящи се над 100 пъти. За горната част от тялото си, тя извършва микс от лицеви опори, вдигане на тежести и коремни преси.

Веднъж седмично, звездата упражнява Йога. Там тя тренира своите крака и бедра.

Диетата на Бионсе

Диетата на звездата е твърде кратка:

  • 6 малки ядения на ден
  • задължителна закуска
  • много зеленчуци
  • без рафинирани храни
  • без алкохол

И без идеалните си форми на тялото, Бионсе е звезда заради своя талант, като музикален изпълнител. Въпреки това, обаче, двете съчетания са я превърнали в любимка на феновете.

Ако вече сте решили да подражавате на Бионсе, спрете! Имайте предвид, че тренировките, на които се подлага звездата са на ръба на човешките възможности. Нейната форма трябва да й позволи да изпълни докрай хореографията на сцената, без това да се отрази на пеенето. За да изглеждате добре, не е необходимо да се претоварвате. Режимът на Бионсе е предпоставка за свръх натоварване, така че се консултирайте, преди да предприемете подобна стъпка. Отделно от това, на звездата едва ли се налага да решава други ежедневни задачи, освен да се грижи за формата си.

Всичко от което има нужда човек, за да се чувства добре, е да не прекалява. Гладуването е също толкова опасно, колкото преяждането. Претоварването носи риск, не по-малко от застояването и затлъстяването, и т.н.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.