Борса за линкове – Фейсбук страница

0
937
прегледа
Abstract 3D network in future

Защо е необходима борса за линкове?

Борса за линкове е място, където свободно може да се търсят и предлагат тематични статии или цели сайтове, където да бъдем споменати и да получим линк (backlinks). Както се вижда в профила ми, аз се занимавам с писане на статии в този блог. Поддържането на блога, все пак е свързано с някакви разходи. Понякога се налага да предлагам линкове от него.

Търсейки място, където да предлагам линкове, обикновено се спирам на специализираните IT форуми. Там има секции, в които се обсъждат много други теми, което размива насочването на аудитория.

Търсейки в Интернет, не намерих специализирано място за обмен на съдържание и линкове.

Борса за линкове във Фейсбук

Следващата ми стъпка беше да потърся подобно място във Фейсбук. Останах неприятно изненадан, че такова няма или поне аз не намерих. Имаше групи на копирайтъри, сео-специалисти, но не открих пазар за линкове и съдържание.

Това ме наведе на мисълта, да създам страница, където свободно да се предлагат статии, блогове и сайтове, както и да се търсят такива.

Така се появи новата ми страница във Фейсбук „Борса за линкове„.

Какво мога да правя на фейсбук страницата „Борса за линкове“?

  1. Ако имате сайт или блог, може да предложите място в тях (статия, секция, страница или друго място), откъдето предлагате линк. Хоората ще прочетат това, като увеличавате шанса да ви потърсят;
  2. Може да търсите подходящо съдържание (статия, секция, страница или друго място), откъдето да получите линк до вашия сайт или електронен магазин;
  3. Може да търсите или предлагате цели сайтове или блогове;
  4. Може да предлагате и други оферти, свързани с линкове, но не и предложения на друга тематика

Ще се радвам ако страницата се развие и бъде от полза на авторите на съдържание, както и на търсещите техните услуги. Много по-удобно е да надникнеш на едно място, отколкото да сърфираш из Интернет за оферта.

Достатъчно е само да влезете в страницата и да натиснете бутона за „следване“, за да получавате на email всички нови постове в нея.

На страницата, за ваше удобство, е добавен бутон „Изпрати имейл“, чрез който можете да ми пишете за злоупотреби или други въпроси и предложения.

Не се колебайте да използвате страницата във Фейсбук „Борса за линкове„!

Споделете впечатленията си от нея.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.