Ръководство за избор на дамска раница

0
1538
прегледа

Избор на дамска раница

Искате да си закупите дамска раница, но не знаете как да си изберете най-подходящата?

Ето няколко съвета, които ще улеснят Вашия избор:

Размер на раницата:

Изборът на големината, на раницата е най-трудната част от пазаруването. Трябва да имате реалистични очаквания затова колко багаж искате да поставите и за колко време ще отсъствате. Изборът на най-големият модел, който се предлага на пазара, може да се използва за побиране на повече вещи, но пък за сметка на това няма да е удобен за носене – поради по-големия обем, както и заради по-голямото тегло.

Дамски раници със среден размер са най-честият избор, защото могат да се пренасят, а и количеството багаж, което може да се побере в тях, съответно е по-малко.

Малките раници са подходящи за хора, които желаят да пътуват с наистина малко багаж.

Избор на марка

Някои хора са лоялни към марката раници, които използват от дълго време. И все пак, всеки бранд има какво да предложи. Така, че ако си харесате модел раница от компания, различна от тази, на която сте се доверявали дълго време, то не се притеснявайте да опитате с друга марка и модел дамска раница.

За кого са предназначени продуктите?

Друга важна част при избора на спортна чанта е това за кого е предназначена. Например за мъже, дамски или унисекс раници. Повечето дами избират дамски, но ако продукта се използва от няколко различни човека (от семейството, например), по-добър вариант е унисекс.

Според възрастта

Каквото и да си говорим, възрастта има значение. Хората интуитивно избират подходящ дизайн. Например, не е много уместно 40-годишна дама да избере детска раница с Мечо Пух. Първо, детските раници са много по-малки по размери и пригодени да паснат именно на деца. И второ, дизайнът при тях е по-детски, така че да се хареса на малчуганите. Ето защо е добре да помислите добре раница с какъв дизайн да изберете.

Според сезона

Доста по-малко дами обръщат внимание на сезона при избора на раница, но ако другите фактори ви затрудняват, то можете да използвате и този критерий за допълнително улеснение при покупката. Някои производители на този тип продукти ги предлагат, подходящи за определен сезон и облеклото, което дамите обикновено носят през него.

Място за покупка

Трябва да подберете внимателно мястото, откъдето смятате да закупите бъдещата си раница. Независимо дали става дума за физически магазин или електронен такъв. Причината е, че в някои търговски обекти се предлагат нискокачествени продукти и при покупката на раница от такъв магазин, тя бързо ще се износи и скъса. На подобна цена можете да се сдобиете и с качествена чанта.

Стига да подберете добре търговеца, от който да я закупите. Качествени раници за деца и жени има в сайта NovaChanta.com. Уникален каталог от продукти, които няма къде да намерите на друго място в България. Всички снимки са придружени от богат снимков материал, където лесно си личи и качеството на моделите. Тепърва през март и април месец предстои зареждане на множество нови модели- чанти и раници.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.