Качествени лаптопи онлайн

0
994
прегледа

Лаптопи втора употреба – предимство

Имам удоволствието да Ви споделя онлайн магазин, предлагащ употребявани лаптопи и компютри, на разумни цени.

Освен препоръката към по-висок клас на разумни цени, Ви спестяват и три основни причини, поради които да изберете този тип хардуерно оборудване пред новото.

Всеки ИТ специалист и човек, който ежедневно ползва компютър, било то за лични цели, за забавление или за работа, знае, че компютърът или работи, или не, т.е. хардуерът е съставен от платки, които или работят, или не.

С други думи, често сме свидетели на феномен, който показва, че нов хардуер изгаря по-бързо от стар такъв, поради една основна причина. Тя е простичка, но истинска.

За да бъдем по-конкретни, става въпрос за това, че съвременните компютърни компоненти, особено тези от най-нисък клас, ги изработват така, че да издържат много малко време след гаранционният срок, т.е. целта е да има купуване и продаване.

На всички ни е ясно, че в технологичен аспект, днес производителите могат да направят лаптоп, който да издържа десетилетие, но кой има изгода от това? Единствено клиентът, т.е. потребителят, т.е. аз и Вие, но нали се сещате, че никой не ни гледа нас и не се съобразява с нас?

Именно и поради причините по-горе, Ви става ясно, че по-стар модел висок клас е по-ефективно и разумно решение от чисто нов компютър, но от нисък клас.

Къде да намерим?

Важно е да кажем, че продуктите, които се предлагат в магазин Sokolec50.com са проверени от специалист, диагностицирани и можете да ги ползвате веднага щом куриер Ви ги достави, без значение къде се намирате в България.

По отношение на това, че са ползвани, то е важно да разясним и как точно са ползвани. Най-често техниката е ползвана за офис нужди, т.е. без сериозно натоварване на процесор, твърд диск и памет.

Също така е важно да кажем, че техниката на външен вид няма забележки и е неразличима от нова.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.