Публикуване на нови статии от WordPress на Facebook и Twitter

0
1522
прегледа

Всички собственици на сайтове на WordPress знаят, че е задължително да се организира автоматичното публикуване на новите статии от WordPress в социалните мрежи. Това носи допълнително трафик от социалните мрежи, тъй като Вашите приятели или последователи виждат съдържанието, без да извършват специално търсене в Google, за да достигнат до Вашия сайт.

За тази цел до сега съм използвал различни плъгини за автоматично публикуване. Виждал съм и различни сайтове, които извършват тази услуга. Всички, обаче са свързани с много настройки, създаване на апликации във facebook, въвеждане на секретни кодове и т.н.

Автоматично публикуване чрез Zapier

Скоро за пръв път използвах услугата на https://zapier.com/ и бях очарован. Първо там има необятни възможности за автоматично публикуване от социални мрежи в други социални мрежи, CMS към социални мрежи и т.н. Още по-приятно бях изненадан от приятния интерфейс и лесните настройки, които извърших буквално с три кликвания. Резултатът също беше впечатляващ, когато след написването на нови публикации в WordPress, същите започнаха да се появяват на фейсбук страницата ми и в туитър. За скептиците искам да кажа, че всичко това е съвсем безплатно, като се изисква само обичайната регистрация.

Ако използвате други услуги или плъгини за автоматично публикуване, моля да споделите впечатленията си в коментар.

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.