Къщата на Джордж Майкъл, където живя последните си дни

0
1631
прегледа

Въпреки, че Джордж Майкъл е известна поп звезда, вкусът му към интериора на собствения му дом е изненадващо традиционен. Това стана известно, след като той разкри кадри от дома си пред зрителите в шоуто на Опра Уинфри. Домът му е къща от 16-ти век, на около час път от Лондон.

Той говори в шоуто, като с гордост заяви, че къщата му е малка, но много „мила и красива“. Любимата му стая в къщата била всекидневната, като издава, че гредите и камината са оригиналните. Именно в тази стая той е разположил пианото си. След това, той показва библиотеката, за която казва, че всяка къща трябва да притежава, дори и книгите в нея да са закупени на килограм, както той е направил.

Кухнята е единствената стая, която има модерен вид с нови уреди и трапезария.като има изглед навън, откъдето се виждат градините, които са били причината да закупи къщата при огледа. Те разполагат с фонтани, ябълкови дръвета, както и плувен басейн, свързан с река Темза и църква от 10-век встрани.

Ясно е, че Джордж Майкъл е обичал дома си и с радост е живял в него до последните си дни, което е дава чувство на облекчение, че е бил щастлив на това място, където той почина.

Въпреки, че звездата не разкрива кадри от спалнята си, можем да си представим, че тя е устроена в същия стил и мисъл, както и останалата част от прекрасния му дом.

На добър път, Майкъл!

Изгледайте видеото, за да придобиете повече впечатления от мястото, където Джордж Майкъл е изкарал последните си дни.

Save

Save

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.