Dick Clark Productions отвръща на претенциите на Марая Кери за фала на новогодишното шоу

0
932
прегледа

Размяна на обвинения

Dick Clark Productions отвърна на претенциите от лагера на Марая Кери, че новогодишното шоу е било саботирано и дори отрича да е имало някакви технически проблеми по време на шоуто.

„Да се твърди, че Dick Clark Productions би умишлено компрометирало успеха на някой творец е клеветническо, скандално и честно казано абсурдно“, заявиха от компанията в изявление за Billboard. „В много редки случаи, има, разбира се, технически грешки, които могат да възникнат на живо по телевизията, обаче, първоначалното разследване показва, че компанията няма участие в предизвикателствата, свързани с изпълнението на г-жа Кери в навечерието на Нова Година.“

46-годишната певица се появи в заглавията след гафове по време на изпълнението си в събота вечер, като част от Новогодишна програма в Манхатън.

Проблеми с озвучението съпровождаха изпълнението на певицата, докато тя изпълняваше хитовете си “Auld Lang Syne,” “Emotions” и “We Belong Together.”

Мениджърът на Кери, Стела Булочников, твърди, че слушалките на певицата не са работили преди изпълнението. Той твърди, че е предупредил екипа на Dick Clark Productions, но те не са направили нищо.

От екипът й добавят, че певицата официално е поискала да не се излъчва шоуто, но от компанията отказали.

„Попитах ги защо искат да излъчат представление с механични проблеми, освен ако те просто не искат да ги покажат пред всички“, каза тя пред Billboard.

„Не е справедливо към изпълнителя, особено когато той прекъсва ваканцията си, за да им направи подарък за Нова година“

Leave a Reply

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.